Col. Romeo Cristea a trecut in rezerva/Foto: Rares Nicorici

– colonelul Romeo Cristea, fostul comandant al Batalionului 635 Aparare Antiaeriana “Precista” si-a incheiat cariera de militar prin iesirea la pensie – pâna la noi ordine, comanda unitatii este asigurata de lt.col. Florin Stafi, loctiitorul comandantului

Sfârsitul lunii martie a fost marcat la Batalionul 635 Aparare Antiaeriana “Precista” prin iesirea la pensie a col. Romeo Cristea, care a avut comanda unitatii. Pentru a marca asa cum se cuvine aceste moment emotionant, colegii de la Antiaeriana au organizat un ceremonial militar prilejuit de predarea-primirea comenzii unitatii si de trecere in rezerva a colonelului Romeo Cristea. Activitatea a debutat cu acordarea onorului comandantului brigazii, general de brigada dr. Nicolae Tonu, salutul Drapelului de Lupta, trecerea in revista a garzii de onoare, salutul formatiei si intonarea Imnului National al României.

“Comandantul brigazii a dat citire ordinului de trecere in rezerva a domnului colonel si au fost prezentate mesajele ministrului Apararii Nationale si comandantului Brigazii 15 Mecanizata “Podu Inalt”. De asemenea, a fost prezentata activitatea desfasurata de-a lungul carierei militare de colonelul Romeo Cristea”, a declarat mr. Catalin Pintilie, ofiter de relatii publice la Batalionul 635 Aparare Antiaeriana “Precista”

PUBLICITATE

Pâna la numirea viitorului comandant, lt.col. Florin Stafi va asigura comanda unitatii. Col. Romeo Cristea a fost comandantul Batalionului 635 Aparare Antiaeriana “Precista” din luna septembrie 2013.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Romica bine ai venit printre noi, noi am plecat mai devreme dintre voi…dar am fost o familie mare…. mare de tot….familia artileristilor….cand mi-aminntesc la cate trageri de lupta am participat, in cate poligoane am fost, la suprafata apei, la munte…etc…la fortarea dunarii la Bordusani…sa stii ca eram o forta de care se temeau eventualii ….inamici…acum inca suntem o forta …nu chiar de neglijat…inca sunt in masura sa comand o piesa de art.(chiar si ea nomada)… daca nu chiar un Dn.. poate chiar mai mult…cu multa stima Romica….ai fost si vei ramane un baiat formidabil….respect….

LĂSAȚI UN MESAJ