S-a inaugurat Serviciul Public de Evidența Persoanelor a comunei Filipești

Motiv de bucurie, dar și de mândrie, astăzi la Filipești, la Casa de Cultură „Radu Beligan”, acolo unde a fost inaugurat noul sediu al Serviciului Public de Evidența Persoanelor, serviciu care va deservi cetățenii din comunele Filipești, Berești Bistrița și Itești. La momentul inaugurării au fost prezenți pe lângă oficialitățile din localitate, oaspeți din celelalte comune ce vor beneficia de aceste servicii, reprezentanți ai Direcției Județene de Evidența Persoanelor, președintele filialei județene PNL – deputatul Mircea Fechet, și alte persoane.

„Am reușit să înființăm acest serviciu care vine în sprijinul comunității celor trei comune. Practic degrevăm activitatea de la serviciul din municipiul Bacău. Suntem convinși că vom fi foarte eficienți la Serviciul din comuna Filipești”, a spus în deschiderea evenimentului de inaugurare Petrică Lungu, primarul comunei Filipești.„Este cel de-al 17-lea Serviciu de Evidența Persoanelor din județ. Acest Serviciu deservește aproximativ 8.200 de persoane din cele trei localități”, a explicat Natașa Crîșmaru, director executiv la Direcția Județeană de Evidența Persoanelor Bacău.

„Este unexemplu foarte bun de colaborare între UAT-uri”, a explicat deputatul PNL Mircea Fechet care a precizat că pentru el este un moment deosebit și pentru faptul că această realizare a venit chiar de ziua sa de naștere.

După sfințirea noului sediu al Serviciului de Evidența Persoanelor Filipești de către preotul paroh din localitate, toți cei prezenți au făcut o vizită la Foișorul cu Lavandă după care a urmat un festin închinat acestui eveniment.

Detalii despre deschiderea Serviciului de Evidența Persoanelor Filipești veți afla din ediția de luni, 3 iulie, a cotidianului Deșteptarea.

Abonați-vă la canalul Telegram Deșteptarea pentru a primi știri necenzurate de "standardele comunității"
PUBLICITATE