Vineri, 11 noiembrie, la prânz, a fost deschisa oficial a sasea editie a Expozitiei Vânatoare si Pescuit la Centrul de Afaceri si Expozitii „Mircea Cancicov”, din Bacau.

Manifestarea este, pentru trei zile (11 – 13 noirmbrie), o sarbatoare a vânatorii si pescuitului sportiv, dar si a bunului gust, la care participa producatori si importatori de produse destinate pescuitului si vânatorii, asociatii judetene de vânatoare si pescuit, reprezentanti ai Regiei Romsilva în teritoriu, dar si expozitiile Muzeului Cinegetic al Carpatilor „Posada”, din Comarnic (Prahova), si Muzeului de Stiinte ale Naturii „Ion Borcea”, din Bacau.

Manifestarea, la care inceputul de campanie electorala nu a mai adus si reprezentanti ai autoritatilor locale, a fost deschisa de Corneliu Pricope, directorul general al societatii organizatoare, Centrul de Afaceri si Expozitional Bacau, si de Viorel Ghelase, directorul Directiei Silvice Bacau, de Petre Gargarea, seful Serviciului Vânatoare al Romsilva, si de Cosmin Maris, expert al Consiliului International al Vânatorii, de la Facultatea de Silvicultura din Timisoara.

Sâmbata, 12 noiembrie, expozitia va gazdui o prezentare a Rezervatiei de zimbri de la Vânatori (Neamt), de la ora 12,00, si a importantei rasei de câini de vânatoare Limier, de la ora 12,30.

Intre orele 10,00 si 17,00, insa, va avea loc Concursul de gastronomie vânatoreasca, dar si Concursul de omologare de trofee de vânatoare cu acordare de puncte CIC.

Premiile concursurilor vor fi acordate de la ora 17,00.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ