Peste 300 de participanti au fost inregistrati, vineri, seara, la Conferinta Live2Lead, cel mai mare eveniment de Leadership din Bacau.

Organizat la Centrul de Afaceri si Expozitii „Mircea Cancicov”, acest eveniment unic în format videocast, Live2 Lead, a constituit o adevarata experienta de dezvoltare a liderilor conceputa pentru a echipa participantii cu noi perspective, instrumente practice si idei aplicabile.

„Este un eveniment de talie internationala, in premiera in Bacau. Live2Lead – Traieste pentru a conduce – este deja la a treia editie in lume si in România, dar pentru prima data in Bacau. Scopul este acela de a aduna comunitatea in jurul valorilor de leadership si de leadership in business”, a declarat Tatiana Soldeanu – trainer & coach certificat John Maxwell Team.

PUBLICITATE

Astfel, pe parcursul celor aproape cinci ore cât a durat evenimentul, participantii au aflat de la experti de top la nivel mondial cele mai noi idei de leadership si business, precum si planuri de actiune simple si usor de implementat.

Alaturi de John C. Maxwell (autoritatea numarul 1 în leadership), au transmis din ideile inovatoare inca trei experti de talie mondiala din domeniu: Simon Sinek, Liz Wiseman si Dan Cathy. Live2Lead, un concept marca John Maxwell, este o experienta globala care reuneste oameni din peste 30 de tari din întreaga lume în cel mai important eveniment anual de Leadership si business, în format Videocast.

Practic, o conferinta videocast este una dintre cele mai moderne si rapide cai de transmitere a unei conferinte înregistrate, cu un continut de ultima ora, la nivel mondial, direct catre publicul interesat, aflat pe întreg mapamondul.

Conferintele Live2Lead din fiecare an sunt filmate special pentru evenimentele ce au loc pe toata planeta în decursul lunilor octombrie – decembrie 2016.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

5 COMENTARII

  1. Participanti la acest fas au aflat cum i-so pot recupera bani de la Lyoness ? In Bacau gasesti din belsug gaste de turma inbracati in bussines man.Felicitari organizatorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ