Evenimentul va avea loc în perioada 16-17 Iulie, in centrul Bacaului, in fata Hotelului Decebal.

La fel ca în anii precedenți, înscrierile se vor face online, pe site-ul competiției, completând formularul dedicat pe www.streetballchallenge.ro

Inscrierile se inchid Joi, 14 Iulie ora 13.00.

PUBLICITATE

Organizatia STEP Romania alaturi de partenerii săi pregatesc o editie mai spectaculoasa decat cele precedente, cu multe premii pentru spectatori, surprize, muzica si cateva noutati demne de luat in seama. Programul editiei a 6 a BSC include demonstratii de freestyle si slamdunk cu invitati speciali, sesiuni de breakdance si beatbox si muzica foarte buna atat in timpul turneului cat si la petrecerea de dupa.

O noutate in acest an va fi proba de Slam Dunk, unde vor concura unii din cei mai buni dunk-eri din lume pentru premiul de 1000 euro.

Concurenti confirmati pentru proba de dunk sunt Joel Henry – UK ; Brian Butler – Germania ; Damian “Hadzbe” Harsze – Polonia ; Arek “Aro” Przybylski – Polonia; Gratian Pintea – Romania.

De asemenea, duminica trupa Motivation va sustine o demonstratie de baschet in fotoliu rulant.

La fel ca în anii precedenți, câștigătoarea BSC va reprezenta România la concursul internațional de streetball de la Praga; Prague International Streetball, plus premiul de 1000 euro.

Vă așteptăm cu interes pe 16-7 Iulie in centrul orasului Bacau, la unul din cele mai importante evenimente de profil din tară!

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ