Ploile abundente căzute în ultimele zile în centrul Moldovei au produs inundații catastrofale, provocând imense pagube materiale credincioșilor din numeroase localități ale Județului Bacău.

Înaltpreasfințitul Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, îndeamnă clerul și poporul credincios să dea dovadă de solidaritate față de cei afectați de inundații și să invoce în rugăciune mila lui Dumnezeu pentru încetarea ploilor.

Înaltpreasfinția Sa a dispus ca duminică, 5 iunie, în toate bisericile eparhiei să se oficieze rugăciuni speciale pentru încetarea ploilor și să se organizeze o colectă de bani, alimente și bunuri materiale pentru ajutorarea celor care au suferit de pe urma inundațiilor.

PUBLICITATE

Rugăm pe Bunul Dumnezeu să dăruiască putere și înțelepciune, gând bun și ajutor tuturor celor aflați în necaz.

Biroul de Presă al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

6 COMENTARII

  1. Si s-au oprit ? Arhiepiscopia se roaga cu patima (intru buzunarul ei) pentru oprirea ploilor si curatarea de pacate a vrednicilor credinciosi care fac transee in genunchi prin glodul diluvial in speranta ca potopul se va opri. Bucurativa ortodocsilor ca veti avea ce pune pe masa la toamna.
    Asta-i Romania secolului XXI, cretina in toata spledoarea ei!

  2. In realitate membriii clerului, baietii in sutane nu dau doi bani pe rugaciunile de c..at invocate pentru oprirea ploilor. Sunt prea inteligenti, doar sa fie vreunul bou gramada sa creada ca influenteaza cumva vremea.
    Ei isi fac doar meseria fata de organizatia care ii plateste sa timpeasca mintile copiilor nevinovati pe de o parte si sa vinda in continuare iluzii adultilor timpiti iremediabili si numiti cu dragoste” “poporul credincios” pe de alta.

LĂSAȚI UN MESAJ