Mai multi consilieri locali s-au retras de pe liste la Consiliul Local. Drept urmare, locurile lor vor fi ocupate de alti consilieri, supleanti pe liste.

De la PSD s-a restras Mitica Stângaciu, iar locul sau va fi luat de Doina Dragomir, iar in locul lui Valentin Palea, administrator public al judetului, va intra Vasile Luca.

De la PMP Ion Mâcâiala s-a retras, locul lui fiind luat de Dumitru Irofte.

PUBLICITATE

De pe lista PNL s-a retras senatorul Dragos Luchian, fost candidat al partidului pentru functia de primar. Locul sau va fi luat de Mircea Fechet.

Gabriel Casaneanu, PSRO, a demisionat din partid, iar in locul lui va ocupa o functie de consilier local Elena Cozma, care a mai fost in legislativul local in mandatul precedent, din partea UNPR. Tot din PSRO a demisionat si Ciprian Donici, locul lui urmând sa fie luat de Romica Botoi.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ