La data de 03 septembrie a.c., în jurul orei 14.30, poliţiştii au fost sesizaţi de reprezentantul unui magazin din Bacău, depsre faptul că la data de 01 septembrie a.c, o persoană necunoscută a sustras din magazin un laptop în valoare de 1200 de lei.

În urma investigaţiilor efectuate poliţiştii au depistat un bărbat de 54 de ani, din Bacău, care la data de 1 septembrie a.c., profitând de neatenţia angajaţilor şi de aglomeraţia din magazine a sustras un laptop.

Bunul sustras a fost recuperate şi restituit părţii vătămate.

PUBLICITATE

Faţă de bărbatul de 54 de ani s-a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ