Un tânăr de 21 de ani, bănuit că prin violență ar fi deposedat un bărbat de suma de 320 de lei, a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

La data de 09 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Traian au depistat, în urma cercetărilor efectuate, un tânăr de 21 ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

Din cercetările polițiștilor a rezultat că la data de 09 iunie a.c., în jurul orei 18.00, în timp ce se deplasa pe drumul public din comuna Odobești, tânărul ar fi agresat un bărbat de 82 de ani, pe care l-a deposedat de suma de 320 de lei.

PUBLICITATE

Față de bănuit s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat instanței cu propunerea de arestare preventivă.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ