La data de 27 iunie a.c., polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Răcăciuni, au acționat pe raza de competență pentru prevenirea și combaterea violenței.

În cadrul acțiunii, polițiștii au reușit depistarea unui bărbat de 42 ani, din comuna Sascut, care, la data de 26 iunie a.c., în jurul orei 13.00, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, în timp ce se afla în locuința părintească din satul Schineni, a amenințat-o pe mama sa, folosindu-se de un obiect contondent.

Față de bărbatul de 42 ani, a fost luată măsura reținerii acestuia pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunerea luării măsurii controlului judiciar.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ