11 iunie 2024
ActualitateRestricții de circulație în zona centrală a municipiului Bacău cu ocazia evenimentului...

Restricții de circulație în zona centrală a municipiului Bacău cu ocazia evenimentului „Turul Colinelor”

Duminică, 19 mai 2024, în municipiul Bacău va avea loc ediția a V-a a Concursului de ciclism de șosea „Turul Colinelor”. Evenimentul se va desfășura pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, între statuia lui Ștefan cel Mare și Casa de Asigurări de Sănătate Bacău, incluzând și Calea Mărășești.

Pentru a asigura buna desfășurare a evenimentului, autoritățile locale au stabilit o serie de măsuri de restricționare a circulației și de eliberare a parcărilor în zonele afectate.

Poliția Locală a Municipiului Bacău, în colaborare cu structurile Ministerului Afacerilor Interne (MAI), va asigura menținerea ordinii publice și fluidizarea traficului rutier pe durata întregului eveniment.Restricții de circulație:

  • De sâmbătă, 18 mai 2024, ora 08:00, parcările de pe străzile Luminii, Erou Gheorghe Rusu, Bulevardul Nicolae Bălcescu și parcarea Casei de Cultură Bacău vor trebui eliberate.
  • Duminică, 19 mai 2024, între orele 07:00-22:00, circulația rutieră va fi restricționată în următoarele zone:
    • Calea Mărășești, de la intersecția cu Bulevardul I.S. Sturza până la Casa de Asigurări de Sănătate Bacău, inclusiv strada Erou Gheorghe Rusu, strada Luminii și străpungerea străzii Mihai Viteazu.
    • Bulevardul Nicolae Bălcescu, de la statuia lui Ștefan cel Mare – Calea Mărășești, până la intersecția cu Bulevardul I.S. Sturza.

Cetățenii municipiului Bacău sunt rugați să elibereze parcările din zonele menționate pentru a permite desfășurarea evenimentului în condiții optime.

Autoritățile locale mulțumesc locuitorilor pentru înțelegere și cooperare.spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri