Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău alături de celelalte structuri competente din cadrul M.A.I. va asigura măsurile specifice de ordine şi siguranţă publică cu prilejul organizării Zilei Porţilor Deschise, cu ocazia împlinirii a 96 de ani de la înfiinţarea Bazei 95 Aeriene “Erou Căpitan aviator Alexandru Şerbănescu”.

În ziua de sâmbătă, 11 iunie 2016, Gruparea de Jandarmi Mobilă “Alexandru cel Bun” Bacău va asigura măsurile specifice de ordine şi siguranţă publică premergător şi pe timpul desfăşurării manifestărilor publice dedicate împlinirii a 96 de ani de la înfiinţarea Bazei 95 Aeriana Erou căpitan aviator Alexandru Şerbănescu.

Jandarmii din cadrul dispozitivelor vor asigura buna desfăşurare a manifestărilor ocazionate de acest eveniment precum şi evitarea aglomerărilor de persoane în zona interioara limitei de acces.

PUBLICITATE

Cu ocazia desfăşurării acestui eveniment, JANDARMERIA recomandă participanţilor următoarele: 

– să respecte recomandările forţelor de ordine (jandarmi, poliţişti) şi să
le solicite sprijinul în momentul apariţiei unor situaţii neprevăzute sau care necesită intervenţia acestora.

– activităţile stabilite trebuie să se desfăşoare în mod paşnic şi civilizat, fără a pune în pericol ordinea şi liniştea publică, siguranţa persoanelor, integritatea corporală, proprietatea publică şi privată.

– sunt interzise actele de încălcare a ordinii, siguranţei sau moralităţii publice,  a drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor, punerea în pericol a sănătăţii acestora.

– să nu aibă asupra lor băuturi alcoolice, arme de orice fel, materiale
explozive sau incendiare, substanţe iritant lacrimogene sau cu efect paralizant, dispozitive pentru şocuri electrice ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru  acţiuni violente sau de tulburare a desfăşurării normale a acestora.

– să nu desfăşoare acţiuni de natură a împiedica desfăşurarea normală a acestor manifestări şi să nu incite la asemenea acţiuni prin viu grai, manifeste sau mijloace audio – vizuale.  

– să nu participe la evenimente în stare de ebrietate, să nu consume şi să nu distribuie băuturi alcoolice sau droguri.

– să acorde o atenţie deosebită modului de asigurare a bunurilor şi
obiectelor personale (genţi, poşete, bagaje) precum şi a celor cu valoare (bijuterii, aparate foto, video, telefoane mobile).

– să nu lase copiii nesupravegheaţi.

– să nu lase autoturismele proprietate personală descuiate şi să nu lase bunuri de orice fel în interiorul acestora.

Tot în cadrul acestor activităţi jandarmii vor participa cu un stand de prezentare tehnicii din dotare şi a mijloacelor auto folosite în misiunile desfăşurate zilnic, iar pentru amuzamentul copiilor vor prezenta şi o tiroliană.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ