27 de agenţi economici şi producători agricoli individuali au fost verificaţi de poliţişti, în cadrul unei acţiuni de prevenire şi combatere a a actelor de comerţ illegal, desfăşurată în Piaţa Centrală din municipiul Bacău.

La data de 31 august a.c., poliţiştii au desfăşurat o acţiune de prevenire şi combatere fenomenului infracţional şi a actelor de comerţ ilegal.

Acţiunea s-a desfăşurat în Piaţa Centrală din municipiul Bacău, în intervalul ora 10.00-13.00.

PUBLICITATE

Au fost verificaţi 27 de agenţi comerciali şi producători agricoli individuali care desfăşurau activităţi de comerţ.

În cadrul acţiunii au fost identificaţi doi agenţi comerciali care efectuau acte de comerţ fără a elibera bonuri fiscale, fapt pentru care au fost întocmite acte de constatare, care vor fi înaintate poliţiştilor de investigarea criminalităţii economice.

S-a aplicat o sancţiune contravenţională în valoare de 900 de lei, unei personae juridice care desfăşura acte de comerţ având autorizaţia de funcţionare expirată.

Alte două sancţiuni contravenţionale în valoare de 500 de lei fiecare au fost aplicate unor societăţi comerciale pentru neafişarea preţurilor la mărfurile expuse spre vânzare.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

6 COMENTARII

  1. Labareala. Au fost controlati fraierii care nu au relatii pile. Ceilati au stiut de control si s-au dosit sau nu au fost LA taraba piata este raiul tigarilor re contrabanda hotilor de buzunare si all hotilot LA cantar. Politistii locali sunt doar pentru asi umple sacosele cu CE au nevoie din piata rosii castraveti ardei etc . draga redactie veniti va rog sa vedeti under is I FAC nevoile oamenii care ajung in piata . in anul 2015 avem CEA mai infecta piata so multe multe altele……….

LĂSAȚI UN MESAJ