La data de 15 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, împreună cu reprezentanţi din cadrul ITM Bacău, au acţionat în oraşul Buhuşi, pe linia prevenirii şi combaterii activităţilor ilicite din domeniul comercializării de produse alimentare şi industrial, precum şi pe linia prevenirii şi combaterii activităţilor ilicite din domeniul protecţiei forţei de muncă şi asigurărilor sociale .

Echipele de control au efectuat verificări la 12 entități economice și în urma abaterilor constatate au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale în valoare totală de
14.000 lei.

Au fost confiscate bunuri în valoare totală de 500 de lei.

De asemenea, reprezentanţii ITM au invitat reprezentanţii societăţilor în cauză să se prezinte la sediul ITM Bacău pentru continuarea verificărilor şi aplicarea măsurilor legale .


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ