În acest sfârşit de săptămână, peste 250 de poliţişti acţionează, în judeţul Bacău, pentru prevenirea faptelor antisociale, siguranţa şi fluenţa traficului rutier şi pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice. O atenţie în plus este acordată locurilor de agrement şi zonelor turistice.

Prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea siguranţei publice reprezintă îndatoriri ale poliţiei. În acest sfârşit de săptămână, poliţiştii băcăoani sunt la datorie astfel încât cetăţenii să petreacă timpul liber sau vacanţa în linişte şi siguranţă.

Având în vedere activităţile stabilite la nivel naţional, din dispoziţia şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău, chestor de poliţie Vasile Oprişan, aproape 250 de poliţişti din structurile de ordine şi siguranţă publică, poliţie rutieră, precum şi din celelalte structuri de poliţie acţionează pentru prevenirea faptelor antisociale, siguranţa traficului rutier şi depistarea celor care comit fapte antisociale.

PUBLICITATE

Din totalul efectivelor angrenate în misiunile din acest sfârşit de săptămână, peste 160 sunt de la structurile de ordine publică şi aproape 40 de la poliţia rutieră, diferenţa reprezentând-o poliţişti din cadrul altor structuri.

Sunt monitorizate în special traseele de deplasare care tranzitează municipiul Bacău şi celelalte aglomerări urbane, cele către staţiunile turistice şi zonele de agrement din judeţ, inclusiv drumurile naţionale DN 2, DN 2F, DN 2G, DN 11, DN 11A, DN12A şi DN 15.

De asemenea, pe lângă prezenţa activă în trafic, poliţiştii utilizează aparatele de înregistrare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, acestea fiind amplasate în cascadă.

Poliţiştii sunt prezenţi în tot judeţul pentru prevenirea faptelor antisociale, menţinerea liniştii publice şi pentru a-i descuraja şi sancţiona pe cei care încalcă regulile de conduită socială.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Decat sa stea la pomana, mai curand ar actiona impotriva proxenitismului si al mafiei. Apropo, acel politist care a furat din cutia de valori ale detinutilor, ce se mai aude?

LĂSAȚI UN MESAJ