Un pui de caprior a fost astazi transportat la Centrul pentru Reabilitarea Faunei Salbatice din Focsani.

Puiul, slabit dar fara rani, a fost gasit in apropierea localitatii Hemeiusi si a fost preluat de catre CRE. Nu este exclus ca acesta sa fi ramas singur in urma unui act de braconaj.

Nu este pentru prima data cand CRE se implica in salvarea animalelor salbatice aflate in dificultate, in anii anteriori fiind salvate mai multe lebede, berze, pasari de prada si pasari acvatice, sau mamifere gasite ranite sau slabite.

PUBLICITATE

Centrul pentru Reabilitarea Faunei Salbatice din Focsani este singurul centru de acest fel din zona Moldovei, aici fiind aduse si ingrijite animalele, pana la momentul eliberarii lor.

Mentionam faptul ca detinerea de animale salbatice este interzisa, notificarea autoritatilor fiind obligatorie atunci cand este gasit un animal salbatic.

SURSA: Centrul Regional de Ecologie Bacau.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ