Conferința Extraordinară a Organizației Județene PSD Bacău a votat în unanimitate susținerea lui Liviu Dragnea pentru funcția de președinte al Partidului Social Democrat și a lui Marian Neacșu pentru funcția de Președinte Executiv.

Conferința Extraordinară a Organizației Județene PSD Bacău desfășurată astăzi, 4 martie, în prezența a peste 300 de membri de partid (parlamentari, aleși locali, președinți de organizații locale), a aprobat, cu unanimitate de voturi, două rezoluții în vederea stabilirii mandatului delegaților organizației băcăuane la Congresul Extraordinar al PSD din dată de 10 martie.

În primul rând, participanții au votat reconfirmarea (dacă va fi cazul în cadrul lucrărilor Congresului) sau realegerea (în cazul modificării Statutului PSD) lui Liviu Dragnea pentru funcția de președinte al Partidului Social Democrat.

“Rezultatele electorale din 2016 fără precedent în existența PSD, libertatea deplină în stabilirea candidaților la alegerile locale și parlamentare fără sugestii sau propuneri de la nivel central, susținerea acordată propunerilor organizației pentru structura guvernamentală, conducerea partidului de o manieră echidistantă și pragmatică, asigurarea guvernării în ciuda unor evenimente nedorite în sânul partidului, implicarea activă în proiectele județului Bacău sunt câteva dintre argumentele enunțate în cadrul conferinței pentru adoptarea prezenței rezoluții”, a declarat Dragoș Benea, președintele organizației județene Bacău a PSD.

A doua moțiune votată de participanții la conferință a fost susținerea lui Marian Neacșu, actual Secretar General al PSD, pentru funcția de Președinte Executiv.

La Congresul Extraordinar al PSD din 10 martie, Organizația Județeană PSD Bacău va fi reprezentată de o delegație compusă din 135 de membri, a cărei componentă nominală a fost aprobată prin vot în cadrul Conferinței Județene.

Alte articole