Trei persoane decedate în urma incendiului izbucnit vineri seara, la Clubul Colectiv, mai sunt de identificat la Institutul Național de Medicină Legală (INML), a declarat, sâmbătă seara, la Spitalul de Urgență Floreasca, ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu.

“Trei persoane mai sunt de identificat la INML și patru în rest (n.r. la spitale). S-a redus numărul, sperăm ca, în curând, să putem ști despre fiecare toate datele”, a afirmat Bănicioiu.

El a precizat că le-a solicitat celor de la INML să prelungească programul.

PUBLICITATE

” I-am rugat pe cei de la INML să mai asigure în continuare toată partea de relaționare și să prelungească programul, au mai rămas trei neidentificați, posibil destul de greu se poate face identificare”, a spus Bănicioiu.

Anterior, într-un comunicat al Parchetului General se indica faptul că autoritățile nu au date cu privire la identitatea a cinci persoane care și-au pierdut viața în incendiul de la Clubul Colectiv.

Conform cotidianului Adevarul, printre victimele incendiului de la Clubul Colectiv se numara si mai multi bacauani: Mihaela Vieru (33 de ani) a decedat. Alte persoane sunt ranite: Cătălin Mocanu (22 de ani), barman, din Oneşti, Ionuţ Maior (27 de ani), soţia sa – Livia Maior (23 de ani) şi Mihai Grecea (40 de ani).


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ