La data de 22.09.2015, in jurul orelor 17:10, lucratorii Postului de politie Vultureni, aflați în patrulare pe raza de competență și acționând pentru prevenirea furturilor de pe câmp, au prins in flagrant doi tineri de 21 respectiv 23 ani, ambii din satul Lichitiseni, com. Vultureni, jud. Bacau, in timp ce au sustras cantitatea de 210 kilograme nucă in coaja de la un cetățean din localitate, cauzând un prejudiciu estimat la valoarea de 600 lei.

Cantitatea de nucă a fost ridicată in vederea confiscarii si predată persoanei vătamate astfel fiind recuperat prejudiciu.

A fost întocmit dosar penal pentru săvarsirea infractiunii de furt, faptă prevazuta si pedepsita de art. 228 alin. 1 din Cod Penal urmând ca la finalizarea cercetărilora se da solutie legala prin parchet.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ