Poliţiştii din judeţul Bacău au depistat un bărbat, pe numele căruia autorităţile judiare germane au emis mandat european de arestare pentru comiterea de infracţiuni contra patrimoniului, pe teritoriul Germaniei.

La data de 7 septembrie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău au depistat, în urma unei descinderi domiciliare, un bărbat de 36 de ani, din judeţul Neamţ, urmărit international.

Pe numele bărbatului, autorităţile judiciare germane au emis un mandat European de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

PUBLICITATE

Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău, care a dispus reţinerea pentru 24 de ore, urmând a fi dispuse măsurile legale pentru predarea către autorităţile judiciare din Germania.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ