Ieri, în jurul orei orei 05:30, poliţiştii au fost sesizaţi prin 112, de către un bărbat de 31 de ani, din Bacău, despre faptul că a surprins un tânăr necunoscut în locuinţa sa, tânăr care a fugit, iar ulterior a constatat lipsa cheilor autoturismului personal şi a două încărcătoare de telefon mobil, bunuri în valoare totală de aproximativ 2000 de lei.

La scurt timp de la sesizare poliţiştii au depistat un tânăr de 21 de ani, din comuna Gioseni care corespundea descrieirii părţii vătămate şi asupra căruia au fost găsite cele două încărcătoare sustrase.

Faţă de tânărul în cauză s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ