În ziua de 13.06.2016, în jurul orei 11.00, pe timpul unei acţiuni specifice pe linia prevenirii şi combaterii faptelor antisociale în municipiul Bacău, jandarmii din cadrul unui echipaj de ordine şi siguranţă publică au fost sesizaţi de către un tânăr despre faptul că în zona Autogării a fost lovit de un bărbat, care i-a sustras telefonul mobil.

În urma desfăşurării acţiunilor specifice de căutare a făptuitorului şi de comunicare a semnalmentelor către efectivele din cadrul întregului dispozitiv de ordine publică, jandarmii l-au identificat pe făptuitor la o distanţă de câteva sute de metri de locul incidentului .

Liviu C. de 31 ani din municipiul Bacău, a recunoscut fapta săvârşită; jandarmii i-au restituit victimei telefonul mobil sustras, aceasta mulţumind jandarmilor pentru intervenţia şi promptitudinea de care au dat dovadă.

PUBLICITATE

Făptuitorul a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Bacău pentru continuarea cercetărilor şi luarea măsurilor legale.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ