13 aprilie 2024
ActualitatePrimarul Municipiului Onești lansează un apel către cetățeni pentru identificarea problemelor din...

Primarul Municipiului Onești lansează un apel către cetățeni pentru identificarea problemelor din lucrările de modernizare a zonelor pietonale

Primarul municipiului Onești, Laurențiu Neghină, îndeamnă cetățenii să raporteze orice neconformități identificate în lucrările de modernizare a zonelor pietonale, solicitând fotografii și adrese precise pentru a interveni de urgență.

Într-o declarație recentă, primarul Neghină a subliniat importanța calității lucrărilor și a asigurării unui mediu urban sigur și plăcut pentru locuitorii municipiului Onești. Lucrările de modernizare a zonelor pietonale au fost demarate în scopul îmbunătățirii infrastructurii și a facilitării accesului pietonal în oraș.

“În cazul în care, în urma lucrărilor de modernizare zone pietonale cu pavaj, identificați anumite neconformități, vă rog să îmi transmiteți fotografii însoțite de adresa locației pentru a le remedia de urgență”, a declarat primarul Neghină.Este important de menționat că lucrările de modernizare au fost efectuate cu garanție extinsă, iar constructorul este obligat să remedieze orice neconformitate apărută ulterior, timp de 5 ani de la recepție. Această măsură asigură că calitatea infrastructurii este menținută la standarde ridicate și că cetățenii beneficiază de un mediu urban durabil și funcțional.

Primarul Neghină a subliniat și eforturile depuse în ultimii trei ani pentru modernizarea spațiilor pietonale din Onești. Astfel, aproximativ 100.000 de metri pătrați de spații pietonale au fost modernizate, iar bordurile au fost înlocuite pe o lungime de peste 80 km.

“Pentru a înțelege efortul și complexitatea lucrării, în acești trei ani, în Onești au fost montate peste 1.000 de tiruri de pavaj ce au cântărit aproximativ 20.000.000 kg”, a adăugat primarul.

În continuare, se estimează că până în luna octombrie vor fi modernizați încă 30.000 de metri pătrați de alei și trotuare, acoperind astfel întreaga zonă pietonală din Onești. Primăvara viitoare, după introducerea gazelor în cartiere, se va concentra atenția pe modernizarea zonelor periferice, într-un efort continuu de îmbunătățire a infrastructurii orașului.

Apelul primarului Laurențiu Neghină către cetățeni reprezintă o invitație deschisă la implicare și colaborare în menținerea și îmbunătățirea calității vieții în municipiul Onești. Prin raportarea neconformităților, cetățenii pot contribui activ la asigurarea unui mediu urban sigur, funcțional și estetic plăcut pentru toți locuitorii orașului.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri