13 aprilie 2024
ActualitatePrimarul Lucian-Daniel Stanciu-Viziteu anunță finalizarea primei etape a reabilitării podului de la...

Primarul Lucian-Daniel Stanciu-Viziteu anunță finalizarea primei etape a reabilitării podului de la Șerbănești

Primarul Lucian-Daniel Stanciu-Viziteu a făcut astăzi o declarație oficială în privința stadiului lucrărilor de reabilitare a podului de la Șerbănești, informând că prima etapă a proiectului a fost finalizată cu succes.

“Le mulțumesc pe această cale constructorilor pentru eficiența de care au dat dovadă în implementarea primei etape a lucrărilor de reabilitare a podului de la Șerbănești. Asfaltarea s-a încheiat, iar acum ne îndreptăm cu toții către următoarea etapă, care se anunță a fi cea mai dificilă”, a declarat primarul.

Următoarea fază a lucrărilor constă în înlocuirea rosturilor de dilatație ale podului, iar primarul a atras atenția asupra faptului că acest proces nu poate fi grăbit, deoarece depinde de timpii de întărire a betonului. “Am primit asigurări că se vor utiliza aditivi pentru a reduce acești timpi, dar totuși va fi necesară multă răbdare din partea noastră a tuturor”, a adăugat Stanciu-Viziteu.În ciuda dificultăților anticipate, primarul a asigurat că circulația va rămâne deschisă pe două benzi în următoarea perioadă. Cu toate acestea, în orele de vârf, traficul va fi dirijat de către polițiști pentru a asigura siguranța participanților la trafic.

“Îndemnăm conducătorii auto să folosească rute alternative pentru a intra în oraș și să aibă înțelegere pentru eventualele disconforturi generate de lucrările în desfășurare. Vă asigur că nimeni nu dorește să întârzie cu nicio zi peste timpul necesar tuturor operațiunilor, iar colaborarea și răbdarea dumneavoastră sunt extrem de valoroase în această perioadă”, a concluzionat primarul Lucian-Daniel Stanciu-Viziteu.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri