La Judecatoria Bacau va avea loc, joi, validarea mandatului de primar al lui Cosmin Necula, ales in fruntea municipiului Bacau prin votul de la 5 iunie.

Practic, aceasta inseamna inceperea celor patru ani in care va conduce orasul, pâna la alegerile viitoare.

Saptamâna viitoare, prefectul va face si prima convocare a noului Consiliu Local rezultat in urma alegerilor. Surse din mediul politic spun ca viceprimari vor fi Constantin Scripat (PMP) si Dragos Stefan (ALDE).

PUBLICITATE

Dragos Luchian, ales pe listele PNL in Consiliul Local, dar care a optat pentru a-si continua activitatea de senator in Parlamentul României, se pare ca va fi inlocuit cu Mircea Fechet.

Discutii mai sunt si in privinta altor consilieri, dar lucrurile trebuie limpezite pâna la convocarea de saptamâna viitoare.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

9 COMENTARII

  1. Trioul Necula, Scripat ,Stefan o echipa ideala pt primarie si pt Bacau… treceti la treaba …aveti foarte multe de facut in Bacau ….succes !

  2. Si, acum realizarea promisiunilor!. In campanie s-a ” aruncat ” tot felul de pomeni. Eu, ca cetatean nu vreau pomeni din banii mei, vreau un oras civilizat.

  3. Nici eu nu sunt deacord cu acești viceprimari!!! dar nu depinde de mine sau de x y z , dar să sperăm că domnu primar știe bine ce a făcut!! să sperăm că vor fi o echipă unită și în folosul Băcăuanilor!!!!!! vom vedea.

LĂSAȚI UN MESAJ