Primarul Bacăului a anunțat, astăzi, că-și va depune adeziunea la PRO România imediat după ce va primi decizia scrisă prin care a fost exclus din PSD.

Declarația a fost făcută în cadrul unei conferințe de presă comune susținută împreună cu președintele acestui partid, Victor Ponta, care a venit în Bacău unde are loc întâlnirea regională a organizațiilor PRO România din Moldova.

“Susţin acest proiect politic şi aştept hârtia oficială cu demiterea mea din PSD, cu marea victorie a CEx-ului condus de doamna Dăncilă şi susţinut de Dragoş Benea, şi vă asigur că primul act pe care îl voi semna va fi doar adeziunea mea la PRO România”, a declarat Cosmin Necula.

“Sunt prieten cu Victor Ponta de 15 ani și gândirea mea a fost una profund de stânga”, a declarat primarul Cosmin Necula.

“Pro România este construcția politică de stânga, într-un stil european, cu influențe de centru. Cred că în momentul de față putem discuta despre o a treia cale. Eu îmi doresc ca județul Bacău să se curețe și să existe o stânga adevărată, nu una de mucava așa ca în momentul de față. Eu spun foarte clar și răspicat că susțin proiectul domnului Victor Ponta.

Domnii de la PSD trebuie să se orienteze către o stânga corectă. PSD în Bacău numai de stânga nu este”, a mai spus Cosmin Necula.

Victor Ponta a declarat că susţine o nouă candidatură a lui Cosmin Necula la Primăria municipiului Bacău.

“M-aş bucura să fie în PRO România şi are sprijinul nostru. Îl sprijin pe Cosmin Necula pentru un mandat mai de succes în perioada 2020 – 2024. Sunt mulţi alţi primari care vor fi sprijiniţi de PRO România şi vor fi alături sau în partid, în momentul în care pot să candideze fără să îşi piardă mandatul”, a spus Victor Ponta.

Comitetul Naţional Executiv al PSD a decis, în şedinţa din 13 noiembrie, excluderea din partid a primarului municipiului Bacău, Cosmin Necula.

După amiază, primarul Cosmin Necula a mers cu Victor Ponta să viziteze șantierul Centurii Ocolitoare.


PUBLICITATE