23 iulie 2024
ActualitatePrimăria Slănic-Moldova anunță sărbătoarea Jubileului de Aur: 50 de ani de stațiune...

Primăria Slănic-Moldova anunță sărbătoarea Jubileului de Aur: 50 de ani de stațiune balneoclimatică de interes internațional

Primăria Slănic-Moldova a anunțat cu entuziasm sărbătorirea jubileului de aur, marcând 50 de ani de la declararea stațiunii drept Stațiune Balneoclimatică de Interes Internațional. Evenimentul se va desfășura în perioada 13 – 21 iulie 2024 și va fi marcat de un program diversificat de activități culturale și artistice.

Pe 13 și 14 iulie, Festivalul Județean de Folclor, ajuns la a XXXII-a ediție, va aduce în prim-plan tradițiile locale și meșteșugurile autentice la Târgul Meșterilor Populari. Gala spectacolelor va începe zilnic la ora 15:00 și se va încheia la ora 19:30. Serile vor fi animate de „Fanfara din Hasnașenii Mari”, iar sâmbătă și duminică, spectatorii vor avea ocazia să se bucure de concertele susținute de „Haiducii lui 7 cai” și Ionuț Galani.În perioada 15 – 18 iulie, Festivalul de Tradiții Basarabene va aduce pe scenă artiști surpriză din Republica Moldova și din zona județului Bacău, promițând reprezentații de excepție care vor celebra cultura și tradițiile comune.

Vineri, 19 iulie, Nelu Vlad și Formația Azur vor răscoli amintirile cu hitul „Lanțul de iubire”, oferind o seară nostalgică iubitorilor de muzică de petrecere.

Sâmbătă, 20 iulie, trupa Voltaj va electriza atmosfera cu hituri ca „Din toată inima” și „Ca la 20 de ani”, promițând un concert plin de energie și emoție.

Duminică, 21 iulie, Elena Gheorghe va încheia seria de evenimente cu un spectacol special sub cerul înstelat, interpretând piese îndrăgite precum „Luna Albă” și „Trandafirul”.

Andrei Duban va fi amfitrionul acestei serii de evenimente, asigurând o prezentare plină de carismă și voie bună.

Primăria Slănic-Moldova invită toți locuitorii și turiștii să participe la aceste festivități, să se bucure de momentele artistice și să celebreze împreună această importantă etapă din istoria stațiunii.spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri