Primaria Bacau infiinteaza Societatea de Servicii Publice Municipale

    Consilierii locali se reunesc marti in sedinta ordinara a lunii noiembrie. Pe ordinea de zi destul de substantiala se afla si un proiect de hotarâre care vizeaza infiintarea Societatii de Servicii Publice Municipale SA, prin reorganizarea mai multor directii din primarie, respectiv Salubrizare, Agrement si Parcuri, Siguranta Circulatiei si interventii operative.

    De altfel, masura era asteptata si anuntata pe rând de primarul Cosmin Necula si viceprimarii sai, mai ales ca la preluarea conducerii primariei cu totii au realizat ca in cazul unor situatii de urgenta care apar in municipiu nu exista un serviciu de interventie care sa aiba oameni capabili sa rezolve o problema punctuala, fie ca vorbim de o teava sparta, fie de o strada pe care a aparut o groapa.

    Noua societate va avea atributii de intretinere a cailor publice, maturat, spalat si stropit, curatarea zapezii, colectarea cadavrelor animalelor de pe domeniul public, dezinsectia, dezinfectia si deratizarea. Tot aceasta societate se va ocupa de acum de sistemul de iluminat al municipiului.    Mai multe detalii despre activitatea societatii, in editia de luni a cotidianului Desteptarea.

    Abonați-vă la canalul Telegram Deșteptarea pentru a primi știri necenzurate de "standardele comunității"