Incendiu deșeuri în municipiul Bacău

Marți, 15 septembrie 2015, la ora 08:11, Garda de Intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău s-a deplasat în municipiul Bacău, strada Vadu Bistriţei, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la deşeurile menajere depozitate în subsolul şi pe casa scării unui bloc de locuinţe de tip P+9.
Incendiul a fost lichidat la ora 08:45. În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă folosirea focului deschis în spaţii închise, au ars deşeuri menajere.

Incendiu în comuna Berești Tazlău

Marți, 15 septembrie 2015, la ora 13:46, un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Moineşti s-a deplasat în comuna Bereşti Tazlău, sat Româneşti, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o anexele unui adăpost de animale din gospodăria unui bărbat, în vârstă de 85 de ani. Construcţiile aveau pereţii din lemn, acoperiş astereală din lemn şi învelitoare din tablă.
Incendiul a fost lichidat la ora 14:40, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Bereşti Tazlău. În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă jar, scânteie purtate de vânt, au ars cirdesca 25 mp anexă adăpost de animale şi s-a deteriorat acoperişul adăpostului de animale.

Deblocare ușă acces

Marți, 15 septembrie a.c., la ora 16:48, un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău a intervenit în municipiul Bacău, strada Aviatorilor, pentru deblocarea uşii de acces în locuinţa unui bărbat, în vârstă de 57 de ani. Pompierii militari băcăuani au intervenit cu ajutorul scării culisabile la nivelul etajului I al imobilului, pe fereastra de la bucătărie. În apartament a fost găsit proprietarul, care a refuzat transportul de către echipajul S.A.J. Bacău, la spital.

Incendiu plante furajere în comuna Podu Turcului

Marți, 15 septembrie 2015, la ora 21:14, Garda de Intervenţie Podu Turcului s-a deplasat în comuna Podu Turcului, sat Plopu, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la plante furajere depozitate în aer liber în grădina unui bărbat, în vârstă de 33 de ani.
Incendiul a fost lichidat la ora 23:55, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Podu Turcului. În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă folosirea focului deschis în spaţii deschise, au ars plante furajere.

Incendiu în comuna Pâncești

Marți, 15 septembrie a.c., la ora 22:34, Garda de Intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău s-a deplasat în comuna Pânceşti, sat Soci, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la locuinţa unui bărbat, în vârstă de 65 de ani. Casa avea pereţii din paiantă, acoperiş astereală din lemn şi învelitoare din şindrilă şi azbociment.
Incendiul a fost lichidat la ora 00:40, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Pânceşti. În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă scurtcircuit electric la o priză defectă, au ars aproximativ 80 mp din acoperișul casei şi bunuri din 2 camere.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ