Misiune de asigurare a măsurilor PSI în urma unui accident rutier

Luni, 14 septembrie 2015, la ora 12:22, Garda de Intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău s-a deplasat în municipiul Bacău, Calea Romanului, în urma unui accident rutier în care au fost implicate o autocisternă, înmatriculată în județul Neamț, aparţinând unei societăți comerciale, şi un autoturism, înmatriculat în județul Bacău. În urma evenimentului rutier, nu s-au înregistrat victime, însă
s-a fisurat rezervorul autocisternei, motorină din interior scurgându-se pe carosabil.
Pompierii militari băcăuani au intervenit pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor prin împrăştierea de nisip peste zona de carosabil afectată.

Incendiu în comuna Lipova

PUBLICITATE

Luni, 14 septembrie a.c., la ora 16:24, Garda de Intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău s-a deplasat în comuna Lipova, sat Mâlosu, pentru lichidarea unui incendiu de plante furajere izbucnit în gospodăria unui bărbat, în vârstă de 40 de ani.
Incendiul a fost lichidat la ora 17:35, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Lipova.
În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă folosirea focului deschis în spaţii deschise, au ars plante furajere şi o anexă de aproximativ 5 mp, din lemn.

Degajare tencuială

Luni, 14 septembrie 2015, la ora 16:21, Garda de Intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău s-a deplasat în municipiul Bacău, strada Nicolae Bălcescu, pentru a îndepărta o bucată de tencuială ce punea în pericol siguranţa trecătorilor, de pe faţada unui bloc. Pompierii militari au intervenit pentru degajarea tencuielii cu ajutorul scării culisabile.

Incendiu anexă în comuna Măgura

Luni, 14 septembrie a.c., la ora 17:17, Garda de Intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău s-a deplasat în localitatea Măgura pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o anexă aflată în gospodăria unui bărbat, în vârstă de 56 de ani. Anexa avea pereţii din lemn și acoperişul cu astereală din lemn şi învelitoare din carton bituminat.
Incendiul a fost lichidat la ora 17:25, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Măgura. În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă folosirea focului deschis în spaţii închise, au ars circa 5 mp anexă din lemn.

Incendiu de vegetație uscată

Luni, 14 septembrie 2015, la ora 18:33, Garda de Intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău s-a deplasat în localitatea Mărgineni pentru lichidarea unui incendiu de vegetaţie uscată izbucnit pe un teren viran aparţinând Consiliului Local Mărgineni. Incendiul a fost lichidat la ora 18:50.
În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă folosirea focului deschis în spaţii deschise, au ars aproximativ 2000 mp vegetaţie uscată.

Deblocare ușă acces

Luni, 14 septembrie a.c., la ora 19:56, un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău a intervenit în municipiul Bacău, strada Aprodu Purice, pentru deblocarea uşii de acces în locuinţa unui bărbat, în vârstă de 54 de ani. Accesul în locuinţă s-a realizat prin forțarea ușii de la intrarea în apartament. În interior a fost găsit proprietarul, în stare de conştienţă. Acesta a refuzat transportul la spital.

Incendiu în comuna Balcani

Marți, 15 septembrie 2015, la ora 01:58, Garda de Intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Moineşti s-a deplasat în comuna Balcani, sat Schitu Frumoasa, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la locuinţa unei femei, în vârstă de 44 de ani. Construcţia avea pereţii din paiantă și acoperişul cu astereală din lemn şi învelitoare din tablă. Incendiul a fost lichidat la ora 02:10, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Balcani.
În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă folosirea focului deschis în spaţii închise, au ars textile, mobilier şi uşa de la intrare.

Incendiu deșeuri în municipiul Bacău

Marți, 15 septembrie a.c., la ora 03:34, Garda de Intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău s-a deplasat în municipiul Bacău, strada Vadu Bistriţei, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la deşeuri amplasat sub scara exterioară a unui bloc de locuinţe de tip P+9. Incendiul a fost lichidat la ora 03:45.
În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă folosirea focului deschis în spaţii deschise, au ars deşeuri hârtie şi textile.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ