Politistii au dat mai multe sanctiuni in acest an

In ultimele zile, agentii de la Politia Locala Bacau au desfasurat mai multe controale in municipiu, in cadrul unei actiuni de depistare a autovehiculelor cu masa mai mare de 3,5 tone, care sunt oprite sau stationate in oras, desi nu au voie.

Politistii spun ca au primit sesizari de la cetateni in acest sens, insa au fost si situatii in care s-au autosesizat.

„In aceasta saptamâna, pâna la momentul de fata, au fost aplicate un numar de 10 sanctiuni contraventionale, in cuantum de 4.000 lei, conducatorilor auto, care nu respectau prevederile HCL 362/2007, iar de la inceputul anului au fost aplicate 97 sanctiuni, in cuantum de 25.850 lei, cu 20 mai mai multe fata de perioada similara a anului trecut”, a declarat Florin Podoleanu, purtator de cuvânt la Politia Locala Bacau.

PUBLICITATE

Agentii vor continua controalele, cu o atentie sporita pe strada I.L. Caragiale si in zona Vamii, unde soferii obisnuiesc sa parcheze aceste autovehicule.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

9 COMENTARII

 1. Taxiurile care stau în nr mai mare în fata hotelului Decebal si blochează o banda de circulație…si la parcul trandafirilor iar este o banda blocată în mers spre centru…

 2. Politia locala nu-si face treaba!!! Faci o reclamatie, primesti un email de confirmare cu un numar si atat.
  Am reclamat faptul ca sunt niste nesimtiti (le-am trimis fotografii cu parcarile acestora) care blocheaza trotuarul cu masinile si sunt nevoit sa ies in strada cu caruciorul copilului pentru a merge mai departe.

 3. Si cu taxiurile care parchează in sensul giratoriu de la Cora nu se autosesizează poliția? Sau autoturismele care blochează stația de autobuz tot de la Cora, pe strada Alexandru cel Bun? Vis-a-vis de Hotel Decebal blochează si o banda de mers deși au stația lor prevăzută doar pt taxiuri! La aeroport sunt alți taximetriști care îngreunează traficul pentru ca staționează pe banda de circulat deși, din nou, au locurile lor special amenajate si semnalate corespunzător! Mașini care parchează pe trecerile de pietoni? Sau care sunt parcate in intersecții? Taxiurile care parchează aproximativ vis-a-vis de Arena Mall?
  Nu se vede ca poliția locală mișcă ceva! In Iași dacă parchezi mașina in locuri nepermise in maxim 3 minute ți-au ridicat-o. Sa vedem asta si in Bacău!

 4. Poliția rutieră poate interveni și ea la respetarea regulilor de circulație/ parcare. Nu stiu să fie vreo modifcare legislativă care să o scutească de responsabilitați. Lipsa de interes pentru cetățenii vulnerabili (pietoni, mămici, dizabilități) este la fel și la Bacău și în alte părți.

  Șefii merg cu mașina.

  Dacă vrem ceva schimbări pt respectarea legii tre sa fim hotărîți pe facebook. mai ales că vin alegerile.

 5. Domnilor eliberatii odata pentru todeauna parcariile laterale care inconjoara Piata Centrala ,incepind de la orele 7.30 este ocupata in totalitate de comerciantii din piata avind doar un abonament lunar ,noi cumparatorii unde sa parcam daca ei detin masinile mici si mari cu marfa!

LĂSAȚI UN MESAJ