FOTO: CRE Bacau

La data 08 iunie a.c., in jurul orei 13.30, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Răcăciuni au acționat pe albia râului Siret pentru prevenirea și combaterea activităților ilicite din domeniul piscicol.

În cadrul acțiunii polițiștii au depistat în flagrant o persoană de sex feminin, în vârstă de 44 ani, din comuna Răcăciuni, care transporta 23 kg de pește, pentru care nu dețținea documente de proveniență.

Cantitatea de pește a fost ridicată în vederea confiscării.

PUBLICITATE

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deţinerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peştelui, icrelor ori produselor din peşte obţinute din pescuit.

Pescuia cu plase monofilament

La data de 08 iunie a.c., polițiști din cadrul Secţiei 2 Poliţie împreună cu lucrători din cadrul C.R.E. Bacău au acționat pe răul Bistrița pentru prevenirea și combaterea faptelor de braconaj piscicol.

În cadrul acțiunii, polițiștii au depistat o persoană de sex masculin în vârstă de 16 ani care pescuia cu plase monofilament. Plasele tip monofilament au fost ridicate în vederea confiscării.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de deţinere de plase monofilament.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ