Chestorul de poliţie Bogdan Despescu a dispus ca aproape 11.500 de poliţişti şi 4.000 de autospeciale să acţioneze, suplimentar faţă de dispozitivul curent, pentru ca minivacanţa de Rusalii să o petreceţi în siguranţă.

În perioada 18-20 iunie a.c., Poliţia Română va acţiona, cu peste 11.466 de poliţişti şi 3.878 autospeciale (media zilnică). Astfel, vor fi organizate zilnic 3.312 patrule de siguranţă publică, dintre care 535 pedestre şi 2.777 auto.

În județul Bacău, în activitățile desfășurate în această perioadă pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică sunt angrenați peste 500 de polițiști de la ordine publică, cu peste 300 de mijloace auto și peste 100 de polițiști de investigații criminale, investigarea criminalității economice și din cadrul altor structuri, care vor acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale.

PUBLICITATE

De asemenea, 120 de polițiști rutieri vor fi prezenți pe principalele drumuri naționale din județul Bacău, pentru prevenirea accidentelor și fluidizarea traficului pe căile de acces din zona lăcașurilor de cult și a stațiunilor turistice. Aceştia vor acționa cu aparatele radar din dotare, inclusiv cu echipament de ultimă generație (dispozitiv True Cam).

Reamintim tuturor cetăţenilor să respecte indicaţiile poliţiştilor aflaţi în teren

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ