Poliţişti din județul Bacău au verificat, în cursul zilei de ieri, peste 30 de entități economice, în cadrul unei acţiuni de prevenire şi descurajare a comerțului ilicit cu legume și fructe.

La data de 14 iunie a.c., poliţiştii de investigare a criminalităţii economice, împreună cu polițiști de ordine publică și reprezentanți ai Direcției Agricole Bacău au desfășurat o acțiune în cadrul căreia s-a verificat respectarea legislaţiei în domeniul comercializării legumelor şi fructelor.

În cadrul acțiunii au fost verificate 34 de entități economice, iar în urma abaterilor constatate s-au aplicat 21 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 38 000 de lei.

PUBLICITATE

De asemenea, poliţiştii au confiscat 120 de kg de legume și 2 157 lei numerar.

În Piața de gross din municipiul Bacău, la punctul de lucru al unei entități economice polițiștii au constatat că, aceasta comercializa 120 kg fasole păstăi, pentru care nu deținea documente de proveniență.
S-a luat măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 5000 de lei și confiscarea mărfurilor comercializate.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ