18 mai 2024
ActualitatePolițiștii din Podu Turcului aduc bucurie și speranță în sufletele a 7...

Polițiștii din Podu Turcului aduc bucurie și speranță în sufletele a 7 familii nevoiașe de Crăciun

În spiritul sărbătorilor de iarnă și al solidarității, polițiștii de la Secția 4 Poliție Rurală Podu Turcului au făcut dovada că Crăciunul este cu adevărat despre a dărui și a împărți bucurie celor aflați în nevoie.

Ieri, în ajunul Nașterii Mântuitorului, cei dedicați asigurării siguranței publice s-au transformat în Moș Crăciun pentru 7 familii nevoiașe din mediul rural. Cu inimile pline de generozitate și solidaritate, polițiștii au străbătut localitatea pentru a aduce lumină în casele celor care se confruntă cu dificultăți în această perioadă specială a anului.

Echipa de polițiști a oferit nu doar alimente și dulciuri, ci și gânduri de bine și încurajare, reușind să aducă un strop de fericire și speranță în sufletele oamenilor cu nevoi. Gestul lor a fost primit cu bucurie și recunoștință, transformând sărbătoarea într-o experiență cu adevărat memorabilă pentru familiile beneficiare.Într-un comunicat de presă emis astăzi, Inspectoratul de Poliție Județean Bacău a subliniat importanța implicării comunitare și a faptelor bune în această perioadă festivă. Acest gest exemplar al polițiștilor din Podu Turcului reprezintă un exemplu de solidaritate și umanitate pe care comunitatea îl apreciază și îl sărbătorește în spiritul Crăciunului.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri