La data de 30 octombrie a.c., Polițiștii din orașul Buhuși au oprit în trafic, pe raza localității un tractor cu remorcă, înmatriculat în județul Neamț.

La volanul tractorului polițiștii au identificat un tânăr de 23 de ani, din județul Neamț, stabilind că acesta transporta grâu, ambalat în 70 de saci din rafie.

Din verificările efectuate de polițiștii de investigarea criminalității economice a rezultat că tânărul nu deținea documente care să ateste legalitatea transportului.

PUBLICITATE

Cele 2 660 de kg de grâu au fost indisponibilizate în vederea continuării verificarilor.

Față de conducătorul auto s-a luat măsura sancţionării contravenţionale conform Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, cu amendă în valoare de 500 lei.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Și dacă era de pe teren propriu ce document ar trebui sa le arate ??? Nesimțiți !!!! Avea nevoie de grâu vrun animal de polițai !!!! Hoților! !!!

LĂSAȚI UN MESAJ