Voluntarii Colegiului Economic “Ion Ghica” Bacău și polițiști din cadrul Inspectoratul Judeţean de Poliţie Bacău acționează în comun pentru responsabilizarea participanţilor la traficul rutier.

Miercuri 15 iunie a.c., în intervalul orar 09.00– 11.00, 30 de elevi împreună cu polițiști rutieri au distribuit şoferilor aflaţi în trafic în zona centrală a municipiului Bacău, 1.500 de ziare “Trafic de Respect”.

Ziarul “Trafic de Respect” este realizat de voluntarii Colegiului Economic “Ion Ghica” Bacău în urma activităților desfășurate de polițiști la unitatea de învățământ și este structurat pe trei capitole: şoferul, pietonul şi biciclistul, cuprinzând cele mai importante prevederi legale şi recomandări, menite să conducă la creşterea gradului de siguranţă rutieră în municipiul Bacău.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. De ce politia se face ca nu vede microbuzele supraincarcate cu pasageri? Care este pretul vietii noastre, care-i valoarea mitei? Alta explicatie nu exista pentru faptul ca, sub nasul acestor politisti complici, circula microbuze infecte si supraincarcate cu pasageri…? Cat valoareaza viata noastra, tovarasi?

LĂSAȚI UN MESAJ