Polițistul Mihai Gosav din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău a obținut aurul la Jocurile Europene ale Polițiștilor și Pompierilor, care se desfășoară în localitatea Huelva din Spania, în perioada 11 – 19 iunie a.c..

Competiția, ajunsă la cea de-a VI – a ediție, se adresează polițiștilor, pompierilor și celorlalte structuri din domeniul siguranței și situațiilor de urgență din Europa.

Jocurile Europene ale Polițiștilor și Pompierilor, o mică olimpiadă „a eroilor de zi cu zi”, cuprinde peste 50 de sporturi la care s-au înscris peste 3000 de participanți, din 30 de țări europene.

Agentul șef principal Mihai Gosav din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău și agentul Lazăr Daniel Raul din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad au concurat la proba de judo a competiției, la categoria 100 de kg și respective 65 de kg.

La categoria 100 de kg Mihai Gosav s-a clasat pe primul loc, după trei meciuri împotriva unor sportivi din Turcia și Franța.

În finală, polițistul băcăuan l-a învins prin ippon pe sportivul Cristophe Bertin din Franța.

Reprezentanții Poliției Române au adus în țară și o medalie de argint, obținută de agentul Lazăr Daniel Raul din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad, la categoria 65 de kg.

Anul viitor, în Canada se vor desfășura Jocurile Mondiale ale Polițiștilor și Pompierilor.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ