Poliţiştii au desfăşurat şi la sfârşitul săptămânii trecute activităţi pentru reducerea riscului rutier şi pentru combaterea conducerii autovehiculelor pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice

În cadrul acţiunilor poliţiştii au constatat în flagrant 11 infracţiuni la regimul circulaţiei

Astfel, pe strada Tudor Vladimirescu din Moineşti, poliţiştii au depistat, la data de 8 august a.c., un localnic de 20 de ani, care conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere.

La data de 09 august a.c., în jurul orei 00.30, pe D.J. 252 D., din comuna Tamaşi, poliţiştii au depistat în flagrant un bărbat de 27 de ani, din Oneşti, care conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La aceeaşi dată, în jurul orei 01.30, poliţiştii au depistat un bărbat de 42 de ani, din comuna Sascut, care conducea un autoturism pe D.J. 119A, din comună, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
Rezultatul testării cu aparatul etilotest a indicat pentru bărbatul de 42 de ani o concentraţie de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care I s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
De asemenea, din verificări a rezultat că autoturismul condus de acesta are autorizaţia de circulaţie provizorie cu valabilitatea expirată din data de 05.08.2015.

La data de 09 august a.c., în jurul orei 01.30, pe strada Gării din municipiul Bacău a fost depistat un bărbat de 35 de ani, din comuna Odobeşti, care conducea un autoturism în timp ce avea o concentraţie de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat, rezultată în urma testării cu aparatul etilotest.
Cel în cauză a fost condus la unitatea medical, unde I s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

La data de 10 august a.c., în jurul orei 02:00, poliţiştii au depistat, pe strada Republicii din municipiul Bacău, un minor de 17 ani, din comuna Pînceşti, care conducea un moped fără a poseda permis de conducere şi în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
Rezultatul testării sale cu aparatul etilotest a indicat o concentraţie de 0,64 mg/l alcool pur în aer expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean Bacău, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit 11 dosare penale pentru infracţiuni de conducere fără permis, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, sau punerea în circulaţie a unui vehicul neînmatriculat ori neînregistrat.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ