Poliţiştii din judeţul Bacău au desfăşurat, în perioada 30 iulie – 5 august a.c., activităţi suplimentare pentru siguranţa cetăţenilor, prevenirea faptelor antisociale şi pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice.

În perioada 30 iulie – 5 august a.c., în judeţul Bacău poliţiştii au desfăşurat o serie de acţiuni preventive-reactive pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

Astfel, poliţiştii de ordine publică, de la rutieră, de la investigaţii criminale şi din cadrul celorlalte structuri au efectuat multiple acţiuni specifice muncii de poliţie.

PUBLICITATE

În cadrul acţiunilor desfăşurate poliţiştii au constatat 58 de infracţiuni din care 36 în flagrant, au identificat un autoturism sustras, au depistat 4 posesori de mandate de executare a pedepsei cu închisoarea şi o persoană pe numele căruia fusese emis mandat european de arestare.

În perioada 30 iulie – 5 august a.c., în urma abaterilor constatate poliţiştii au aplicat 1621 sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 430 000 lei. Dintre sancţiunile contravenţionale aplicate, 1128 au fost la regimul circulaţiei rutiere, 228 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică, iar 70 la Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

De asemenea, faţă de 67 de conducători auto s-a luat măsura reţinerii permiselor de conducere, iar 44 de situaţii au fost retrase certificatele de înmatriculare.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ