În această perioadă poliţiştii acţionează în judeţul Bacău pentru prevenirea faptelor antisociale, siguranţa şi fluenţa traficului rutier şi pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

Astfel, la data de 04 august a.c., în jurul orei 14.00, poliţiştii au depistat în trafic pe strada Mioriţei din Bacău, un constănţean de 33 de ani, care conducea un autoturism, deşi avea acest drept suspendat din luna noiembrie 2014.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În comuna Oituz, poliţiştii au depistat un localnic de 30 de ani care conduce ape drumul public un autoturism neînmatriculat.
Din verificările efectuate s-a stabilit că cel în cauză nu posedă permis de conducere, iar în urma testării sale cu aparatul alcooltest, a rezultat o concentraţie de 0,35 mg/l, alcool pur în aerul expirat.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul neînmatriculat şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

PUBLICITATE

Martţi, 4 august a.c., în jurul orei 20.00, pe strada Republicii din municipiul Bacău, poliţiştii au depistat un tânăr de 19 ani din Galaţi, care conducea un autoturism radiat din circulaţie din anul 2013.
În cauză a fost întocmit dosar penal în se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

La data de 05 august a.c., în jurul orei 00.15, poliţiştii au depistat un un tânăr de 24 de ani, din comuna Faraoani, care conducea un autoturism înmatriculat în Germania pe D.J. 119H Faraoani, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
Tânărul în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat concentraţia de 0,81 mg/l alcool in aerul expirat şi a fost condus la Spitalul Judetean Bacau de unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge in vederea stabilirii alcolemiei.
De asemenea, din verificări s-a constatat că numeral de înmatriculare al autoturismului în cauză are valabilitatea expirată din luna iulie 2015.
În cauză s-a intocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punere in circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ