Dosare penale pentru conducere sub influența alcoolului

La data de 29 iulie a.c, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Bacău au depistat, în flagrant delict, un bărbat de 39 de ani, din comuna Iteşti, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influenţa alcoolului.
Conducătorul auto în cauză a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

La data de 30 iulie a.c, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Bacău au depistat, în trafic, un bărbat de 47 de ani, din comuna Traian, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influenţa alcoolului.
Cel în cauză a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,51mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

Depistat de poliţişti după ce a condus un autovehicul cu permis suspendat

La data de 29 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Bacău au depistat în localitatea Nicolae Bălcescu, un tânăr de 23 de ani, din comuna Orbeni, în timp ce conducea un autoturism având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice din luna aprilie a.c..
În cauză poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană cu permis de conducere suspendat.PUBLICITATE