La data de 31 august a.c., în jurul orei 19.00, pe strada Bucegi din Bacău, s-a produs un accident de circulaţie în urma căruia a rezultat vătămarea corporală a unei persoane.
Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat că un tânăr de 27 de ani, din comuna Nicolae Bălcescu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Bucegi, a surprins şi accidentat un bărbat de 44 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure.
Pietonul a fost transportat la Spitalul Judeţean Bacău, pentru îngrijiri medicale şi a rămas internat.
Cele două personae implicate în evenimentul rutier au fost testate cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru conducătorul auto şi 1,38 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru pieton.
În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.


La data de 31 august a.c., în jurul orei 22.30, poliţiştii au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier cu victimă, pe D.C. 174, în localitatea Verşeşti.
Din primele cercetări efectuate la faţa locului de poliţişti a rezultat că un ărbat de 30 de ani, din judeţul Vrancea, în timp ce conducea o autoutilitară pe D.C. 174, din comuna Sănduleni, a surprins şi accidentat un localnic de 40 de ani, care se deplasa pe marginea din dreapta părţii carosabile, pe sendul de mers al autovehiculului.
Victima a fost transportată la Spitalul Oneşti, unde a primit îngrijiri medicale, fără a necesita internarea.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat că pietonul avea o concentraţie de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ