FOTO: CRE Bacau

Dupa monitorizari repetate, pe tot parcursul lunii septembrie, efectuate pe lacurile din judetul Bacau de catre echipe mixte formate din voluntari ai Centrului Regional de Ecologie si jandarmi, in vederea combaterii si prevenirii braconajului piscicol, cea mai recenta astfel de actiune in aceasta luna, a avut loc pe 29 septembrie, pe Lacul Beresti, arie naturala protejata.

Actiune, soldata, din nou, cu „capturi” de plase ilegale de pescuit si eliberari de cantitati uriase de peste braconat.
„Joi dimineata, 29 septembrie, s-au gasit si scos din apa 22 de plase monofilament, in lungime de aproximativ 1.800 metri. Din plase s-au eliberat peste o suta de kilograme de salau, biban, caras si babusca.

De mentionat faptul ca in plase s-au gasit mai multe exemplare de mreana si lin, de asemenea”, au comunicat reprezentantii Centrului Regional de Ecologie Bacau.

PUBLICITATE

Actiunea s-a petrecut, ca de obicei, cu sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bacau. CRE Bacau anunta ca monitorizarile vor continua.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ