FOTO: Centrul Regional de Ecologie Bacau

Lucratori din cadrul Serviciului de Ordine Publică si Serviciului de Actiuni Speciale cu sprijinul voluntarilor din cadrul Centrului Regional de Ecologie, au acționat în data de 30.07.2015, pe linia prevenirii si combaterii faptelor de braconaj piscicol pe lacul de acumulare Beresti, ocazie cu care, pe suprafața apei au fost identificate un număr de șapte garduri din plasa monofilament, în lungime totala de aproximativ 1800 metri.

Din plasele identificate a fost recoltată cantitatea de aproximativ 15 kg pește din speciile biban, plătică, roșioară care a fost redat mediului natural.

FOTO: Centrul Regional de Ecologie Bacau
FOTO: Centrul Regional de Ecologie Bacau

Plasele monofilament au fost distruse prin incendiere.

PUBLICITATE

Tot cu aceasta ocazie, pe malul lacului de acumulare a fost identificat un bărbat de 37 ani, din Adjud, jud. Vrancea, care pescuia cu o lansetă, fără a deține permis de pescuit sportiv.

Fata de acesta s-a dispus masura sancționarii contravenționale conform prevderilor art. 58 lit. a din O.U.G. 23/2008.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

7 COMENTARII

  1. mai, sa fiu al dracului..1,800 m ,15 kg peste (o prada pe cinste) dar cum ramane cu pestele ,,redat,in mediu?biban ca biban ca e rezistent,dar ,,rosiioara,, moare dupa putin timp in,,plase,,,concluzie REDATA moarta…….futu-va in gura de hoti,

LĂSAȚI UN MESAJ