Bacauanii pasionati de „sportul cu undita” au o noua ocazie de a-si demonstra rabdarea si abilitatile in acest sens, fiind provocati sa se inscrie la o noua editie a Cupei Toamnei, concurs de pescuit la rapitori.

Evenimentul, organizat ca de fiecare data de Centrul Regional de Ecologie (CRE) Bacau, a ajuns in acest an la a IX-a editie si va avea loc pe Lacul Bacau, pe 10 septembrie. Pana la acea data, doritorii sunt asteptati la inscrierea in concurs la magazinele de pescuit partenere (X-carp, Pescarul Roman, Magazinul de articole de pescuit de langa Autogara Bacau, Petromit) sau la numarul de telefon 0748.377186, persoana de contact Marius Balan.

Concursul va debuta la ora 6.00, este pe sistem „catch and release” („prinde si elibereaza”), va cuprinde o singura mansa pe o durata de cinci ore, se desfasoara individual din ambarcatiuni precum barci fibra, pneumatice, caiac si canoe, fiind totodata, in premiera, permis motorul electric, CRE Bacau punand la dispozitie, in limita stocului si in ordinea inscrierii tn competitie, caiace si canoe.

PUBLICITATE

Totodata, anunta organizatorii, „intrucat editia de primavara 2016 nu a mai avut loc din cauza conditiilor meteo nefavorabile, inscrierile la aceasta editie se fac in continuarea celei din primavara, cei deja inscrisi atunci avand deja asigurata participarea la editia din toamna”.
Nu vor lipsi premiile, acestea constand in bani, respectiv 50 lei (3 mentiuni), 200 lei (locul III), 350 lei (locul II), 500 lei (locul I) si 150 lei, premiul special pentru cea mai mare captura. Nu pot participa la concurs cei care nu au permis de perscuit vizat pe 2016, iar inscrierea se face prin achitarea taxei de 50 lei.

Pentru informatii detaliate legate de conditiile de participare si regulamentul concursului, doritorii pot contacta reprezentantul organizatorului, Marius Balan, la numarul de telefon mentionat mai sus.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ