Dupa cum ne-a declarat dr. Adrian Brânzaniuc, director medical al Spitalului Municipal Onesti, „urmare a faptului ca persoanele cu dizabilitati internate la Compartimentul Dermatologie erau dezavantajate ca nu puteau urca pâna la etajul 3, s-a gasit solutia mutarii acestui compartiment in incinta cladirii maternitatii spitalului onestean.

Acest lucru s-a facut pentru respectarea normelor europene si a circuitelor medicale impuse de Directia de Sanatate Publica. In fosta locatie s-a extins Sectia de Psihiatrie, care in ultima perioada a devenit neincapatoare, din cauza numarului mare de pacienti”. Un alt lucru cu care onestenii trebuie ca sa se obisnuiasca este ca la etajul 2 al Spitalului Municipal, pe timpul zilei, permanent, s-a apelat la crearea unui post de paza si ordine ce blocheaza, in afara orelor de vizita, accesul persoanelor apartinatoare pacientilor internati in aceasta unitate medicala. Dr. Adrian Brânzaniuc a mai spus in acest sens:

„Rugam onestenii sa ne sprijine si sa respecte orele de vizita ale bolnavilor, pentru evitarea aglomeratiei pe culoarele de acces. Si intrarile la sectiile Spitalului Municipal sunt blocate prin sistem electronic, astfel ca este imposibila, fara acordul medicilor sefi de sectii, vizitarea bolnavilor in afara programului de vizita (dupa ora 15.00).”

PUBLICITATE

Din toamna, incep si lucrarile la Compartimentul Primiri Urgente. Urmeaza ca peste un an onestenii sa beneficieze de un compartiment modern, atât ca spatiu, cât si in ceea ce priveste dotarea acestuia cu aparatura medicala performanta.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ