FOTO: Claudiu Anisia / Facebook

Evenimentul rutier s-a petrecut astazi, aproape de pranz, pe varianta Margineni – Hemeius, dupa ce o soferita de 22 de ani a iesit de pe DJ 119B in drumul national 15 fara sa acorde prioriate unui autoturism, condus regulamentar de un barbat de 39 de ani, si au intrat in coliziune.

In urma impactului, patru persoane au fost ranite. Echipajele de salvare ajunse la fata locului au preluat victimele, respectiv pe conducatorul auto de 39 de ani, o tanara de 34 de ani si doi copii de 3 si 6 ani, toti pasageri in masina lui.

FOTO: Claudiu Anisia
FOTO: Claudiu Anisia

Politistii de la Serviciul Rutier au facut cercetari la locul accidentului si continua ancheta pentru infractiunea de vatamare corporala din culpa.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ