Parada absolvenților de la „Karpen”

2

Astăzi, 17 mai, s-a deschis oficial seria defilărilor absolvenților de liceu în Bacău. Acum, a fost ziua Colegiului Tehnic de Comunicații „N.V.Karpen”.

O promoție cu peste 250 de elevi, atât de la învățământul liceal, cât și de la cel profesional și de la frecvență redusă. Șeful promoției 2017 al Colegiului „Karpen” este Alexandru Roman, de la clasa a XII-a A.

Detalii de la manifestare, în ediția de mâine a cotidianului Deșteptarea.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Cred ca am gasit explicatia la manifestarea absolventilor din Bacau la defilarea pe care o fac – vuvuzele şi racnit/strigat cat pot de tare “doispeA/B/C..”.

    1.Absolvenrtii nu au fost invatati ca nu e corect si nici frumos sa produca zgomote care depasesc un anumit nivel al decibelilor. Surprinzator e ca sunt insotiti de profesori care nu reactioneaza.
    2. Sunt bucurosi ca au scapat de un mare stres si se manifesta prin comunicarea acestui lucru-e ca o forma de terapie. http://blog.edituratrei.ro/strigatul-primar/

    Intrebare- Absolventii sunt buscurosi ca scapa de chinul liceului sau sunt bucurosi ca au depasit o etapa importanta din viata??.

LĂSAȚI UN MESAJ