20 iulie 2024
SănătatePacientă operată de o tumoră renală de mari dimensiuni la Spitalul Buhuși

Pacientă operată de o tumoră renală de mari dimensiuni la Spitalul Buhuși

Spitalul “Prof. Eduard Apetrei” Buhuși continuă să marcheze succese remarcabile în domeniul intervențiilor chirurgicale, aducând speranță și vindecare pacienților cu afecțiuni urologice complexe. Recent, o pacientă în vârstă de 47 de ani a trecut cu succes printr-o intervenție chirurgicală complexă pentru o tumoră renală stângă de dimensiuni impresionante.

Pacienta, ale cărei detalii personale au fost păstrate în confidențialitate pentru respectarea intimității, s-a prezentat la Spitalul “Prof. Eduard Apetrei” Buhuși cu o tumoare renală stângă de dimensiuni considerabile. Pentru a gestiona această afecțiune complexă, s-a decis efectuarea unei nefrectomii radicale prin abord clasic, dată fiind mărimea semnificativă a tumorii.Echipa chirurgicală, condusă de profesioniști remarcabili în domeniul urologiei, a inclus Dr. Ion Cojocaru, Dr. Edvin Sova și Dr. Dumitru Cuzub. Acești medici dedicați și experimentați au adus împreună cunoștințe avansate și abilități tehnice pentru a asigura succesul intervenției chirurgicale.

După intervenție, pacienta a experimentat o evoluție postoperatorie favorabilă, semn că procedura a fost realizată cu succes și că echipa medicală a acordat o atenție deosebită atât detaliilor chirurgicale, cât și îngrijirilor postoperatorii. Cu o recuperare remarcabilă, pacienta a fost externată în ziua a 5-a postoperator.

Dr. Carmen Botezatu, specialistă în Anestezie și Terapie Intensivă (A.T.I.), a contribuit la gestionarea stării postoperatorii a pacientei, asigurându-se că aceasta primește îngrijirea necesară și monitorizarea adecvată pentru o recuperare completă.

Cum puteți beneficia de consultații:

Dacă aveți preocupări sau simptome urologice, puteți programa consultații la cabinetul din Ambulatoriul Integrat / Urologie al Spitalului “Prof. Eduard Apetrei” Buhuși. Puteți face programări la următoarele numere de telefon: 0234262220 sau 0234262221 sau 0372274937 sau 0372274878, interior 116. Alternativ, puteți utiliza platforma de programare online pentru a vă programa consultația în mod convenabil.spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri